Wyskoki Świrskiego, dzięki którym przejdzie do historii  |  Wydawcy niecierpliwie wyczekują  |  Majowy cennik TVP  |  Kto pracuje w redakcji wydań drukowanych "Wyborczej"  |  Menedżerowie z Canal+ w Grupie Viaplay?  |  Stowarzyszenie Gazet Lokalnych na plusie  |  Zestawienie serwisów plotkarskich  |  Telewizja WTK z debatą  |  "Świat Wiedzy Extra"  |  Pilot WP z kanałem Didaskalia  |  Dziennikarze, aktywiści i prawnicy będą rozmawiać o procesach SLAPP  |  Google nie może faworyzować swoich wyników  |  Kampania Opus B  |  Transfer z NapoleonCat do Solenis  |  PZL realizuje  |  Akcje firmy Trumpa spadły już o 60 proc.  |  Mark Zuckerberg wygrał kilkanaście procesów  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 42 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Wrzesień 20, 2022

Anna Moczulska awansowała w Artegence na stanowisko head of digital analytics

Anna Moczulska była m.in. leaderem Digital Analytics Team w Sempai (fot. materiały prasowe)

Dotychczasowa senior digital analyst w Artegence objęła stanowisko head of digital analytics i zarządza wszystkimi działaniami zespołu odpowiedzialnego za analitykę produktów cyfrowych klientów.

Zespół digital analytics w Artegence odpowiada m.in. za wdrażanie analityki w produkty cyfrowe klientów, analizy związane z efektywnością marketing channels, regularne raporty dla zespołów klientów o ruchu na stronach, łączenie danych o ruchu na stronach z innymi źródłami, np. DMP, czy szkolenia klientów z zakresu obsługi pakietów analitycznych Adobe i Google.

Czytaj też: Jan Mosiejczuk head of strategy w Chapter 2

Z sektorem marketingu internetowego Anna Moczulska jest związana od 2016 roku. Przed Artegence była leaderem digital analytics team w Sempai, a wcześniej pracowała dla TVN czy Dentsu. Prowadzi m.in. zajęcia na studiach podyplomowych Wydziału Informatyki Politechniki Białostockiej.

(AMS, 20.09.2022)