Dział: RADIO

Dodano: Lipiec 02, 2020

Narzędzia:

Drukuj

Drukuj

Nowa audycja kulinarna w radiowej Trójce

Audycja "Kuchnia z jajem" zadebiutowała na antenie Trójki w środę. Na zdjęciu od lewej: Piotr Stelmach, Gaja Kuroń, Gabriela Darmetko (fot. Instagram Gai Kuroń/Polskie Radio)

W Programie III Polskiego Radia zadebiutowała audycja "Kuchnia z jajem" Gai Kuroń i Gabrieli Darmetko.

"To będzie poradnikowa, ale podana w lekki sposób audycja oparta na zasadzie kontrastu – ja w kuchni mam dwie lewe ręce, a dla Gai nie ma rzeczy niemożliwych. Dlatego to ja wymyślam produkt, z którego ma powstać danie, a Gaja ma za zadanie podać prosty przepis, składający się z maksymalnie pięciu składników" - opowiada w komunikacie o audycji dziennikarka Trójki Gabriela Darmetko.

Gaja Kuroń była uczestniczką programu TVN "MasterChef". Prowadzi szkolenia i kursy kulinarne oraz przygotowuje indywidualne plany dietetyczne.

"Kuchni z jajem" można słuchać od tego tygodnia w środy o 10.15 w trakcie programu "Byle do 13" prowadzonego przez Gabrielę Darmetko i Piotra Stelmacha.

Sprawdź, o czym piszemy
w najnowszym numerze

Okładka

(KOZ, 02.07.2020)

* Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl + Enter
Pressletter
Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies w przeglądarce zgadzasz się na zapisywanie ich w pamięci urządzenia. Dodatkowo, korzystając ze strony, akceptujesz klauzulę przetwarzania danych osobowych. Więcej informacji w Regulaminie.