Dział: PRASA

Dodano: Lipiec 08, 2019

Narzędzia:

Drukuj

Drukuj

Zadebiutuje kwartalnik o gastronomii „Gourmet”

Liczący 56 stron magazyn będzie kosztował 12,99 zł (fot. materiały prasowe)

We wtorek ukaże się pierwszy numer kwartalnika „Gourmet” (Skoorpress Media & Publishing) poświęcony gastronomii z segmentu premium. Wydawcą i redaktorem naczelnym jest Rafał Skórski.

Magazyn jest skierowany do restauratorów z segmentu premium i inwestorów, którzy myślą o otwarciu tego typu lokali. W pierwszym numerze pojawią się m.in. opisy biznesów gastronomicznych z kilku krajów oraz artykuł autorstwa właściciela restauracji Senses Krzysztofa Janiszewskiego o fine dining. Z magazynem współpracują m.in. Jarosław Walczyk, szef Klubu Szefów Kuchni i właściciel restauracji Pink Lobster, Nestor Grojewski, menedżer i szef kuchni warszawskiej restauracji Cinema di Paradiso, Tomasz i Anna Strażyńscy, właściciele Tawerny Kapitańskiej i organizacja Wine of Moldova.

Magazyn liczy 56 stron. Będzie dystrybuowany w Empiku, w restauracjach premium i hotelach, prenumeracie i podczas eventów. Jego cena to 12,99 zł.

Rafał Skórski to dziennikarz w przeszłości związany m.in. z dziennikami: „Polska The Times”, „Super Express” i „Dziennik Gazeta Prawna”, magazynami: „Sukces”, „Kariera”, „Forbes”, „Businessman.pl” i „Wprost” oraz stacjami TVN i TVP 2. Od ponad 10 lat zajmuje się tworzeniem konceptów czasopism i portali internetowych z segmentu custom publishing. Obecnie jest wydawcą magazynu „Rzęsy” i serwisu Rzesy.tv oraz portalu Autoprl.pl.

Sprawdź, o czym piszemy
w najnowszym numerze

Okładka

(PD, 08.07.2019)

* Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl + Enter
Pressletter
Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies w przeglądarce zgadzasz się na zapisywanie ich w pamięci urządzenia. Dodatkowo, korzystając ze strony, akceptujesz klauzulę przetwarzania danych osobowych. Więcej informacji w Regulaminie.