Główne polskie dzienniki nie zdążyły  |  Wypłaty honorariów za "Reset"  |  Agencja 5BONSAI wygrała przetarg  |  Marketing wspierający LGBT i równość wciąż kontrowersyjny  |  Multimedia Polska zmienia model biznesowy  |  Yieldbird Agory na minusie  |  Spółka Inbornmedia  |  Cennik TVN na sierpień  |  Jaki program będzie nadawany w paśmie "Milionerów"?  |  MTV nie rezygnuje  |  Wydawca "Nowej Trybuny Opolskiej"  |  Program w TVN Siedem od końca sierpnia  |  Kampania dla Mlekpolu  |  Pięć agencji w przetargu  |  Rzecznik prasowy GIS  |  Sto pytań do Disneya i Reliance w sprawie ich fuzji  |  Hunter Biden wycofuje pozew przeciwko Fox News  |  Dziennikarka Radia Wolna Europa skazana w Rosji na sześć i pół roku więzienia  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 34 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Dział: PRASA

Dodano: Wrzesień 06, 2021

Centrum Prasowe PAP ruszyło po przerwie na modernizację

Centrum Prasowe PAP jest zlokalizowane w Warszawie, uruchomiono je w 2004 roku (screen Centrumprasowe.pap.pl)

Zamknięte przez dwa miesiące Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej od września organizuje konferencje i debaty w zmodernizowanych wnętrzach z multimedialnym sprzętem.

Salę otwartego po przerwie centrum konferencyjnego wyposażono w ściany wideo, systemy akustyczne i specjalistyczne oświetlenie, dopasowane do potrzeb operatorów kamer i fotografów. Zaprojektowano też udostępniany prelegentom VIP room.

Centrum Prasowe, oprócz organizacji konferencji i debat, oferuje merytoryczną pomoc w przygotowaniu spotkania, oprawy graficznej i promocji, a także obsługę medialną. Realizuje spotkania w formułach: stacjonarnej, hybrydowej oraz online.

(KRY, 06.09.2021)