"Ferment" to nowy kwartalnik o winie
23.06.2017, 07:12
Na okładce pierwszego numeru magazynu "Ferment" jest Marek Kondrat
22 czerwca br. ukazał się pierwszy numer kwartalnika o winie "Ferment" (Ferment). Ma 140 stron i kosztuje 20 zł.
- Magazyn dostępny jest w prenumeracie, w wybranych sklepach z winem oraz na branżowych imprezach – mówi Wojciech Bońkowski, wydawca "Fermentu". Nie podaje on nakładu publikacji. W br. pismo ukaże się trzy razy, a na początku 2018 roku wydawca zdecyduje, czy przekształcić je w dwumiesięcznik. Redaktor naczelną kwartalnika jest Ewa Wieleżyńska.
Wydawnictwo Ferment przejęło od spółki Winicjatywa istniejący od 2012 roku serwis Winicjatywa.pl.
(JOK, 23.06.2017)
* Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl + Enter