Dział: TELEWIZJA

Dodano: Maj 02, 2013

Narzędzia:

Drukuj

Drukuj

Premierowe produkcje lokalne Kuchnia+ pod koniec maja

Tomasz Jakubiak (fot. materiały prasowe)

W maju w ramówce kanału Kuchnia+ (Canal+ Cyfrowy) pojawi się nowy program kucharza Tomasza Jakubiaka i druga seria ”Przez dziurkę od sera”.

To premierowe produkcje lokalne w wiosennej ramówce kanału, bo - jak informowaliśmy pod koniec lutego br. - kanały autorskie spółki mają mniejsze budżety w porównaniu z ub.r.
W sześcioodcinkowym programie ”Jakubiak lokalnie” (w soboty o 17, od 25 maja br.) prowadzący ma podróżować po Polsce i pokazywać regionalne produkty. Wcześniej Tomasz Jakubiak był gospodarzem czterech serii programów ”Jakubiak w sezonie”.
Także w soboty (o 19.45, od 25 maja br.) oglądać będzie można nowe odcinki programu ”Przez dziurkę od sera”, w których Gieno Mientkiewicz odwiedzi polskie gospodarstwa specjalizujące się w produkcji serów. Podobnie jak pierwszy sezon, także drugi ma mieć 12 odcinków. (KOZ)

(02.05.2013)

* Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl + Enter
Pressletter
Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies w przeglądarce zgadzasz się na zapisywanie ich w pamięci urządzenia. Dodatkowo, korzystając ze strony, akceptujesz klauzulę przetwarzania danych osobowych. Więcej informacji w Regulaminie.