Zakłady mięsne wydały książkę kucharską
19.12.2005, 09:48
Nove Zakłady Mięsne z Morg (woj. kujawsko-pomorskie) i Prime Food z Przechlewa (woj. pomorskie) wydały książkę kucharską z przepisami Kurta Schellera.
Publikacja ”Dookoła świata z Nove i Prime Food” jest nowym elementem strategii marketingowej, wdrażanej przez oba zakłady. Książka została rozesłana do wybranej grupy klientów i przedstawicieli mediów. Przepisy kulinarne znajdą się też na stronach internetowych nove.net.pl i primefood.com.pl. Wyroby potrzebne do wykonania zaprezentowanych w książce dań będą promowane przez cały rok w super- i hipermarketach. Organizacją akcji zajmie się agencja Media Metropolis. Nove i Prime Food wspólnie z Akademią Gotowania Kurta Schellera (szef kuchni w Hotelu Rialto w Warszawie) planują w 2006 roku wydanie kolejnych edycji przepisów, np. poświęconych daniom dla dzieci.(RH, 19.12.2005)
* Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl + Enter










