Dział: PRASA

Dodano: Czerwiec 23, 2017

Narzędzia:

Drukuj

Drukuj

"Ferment" to nowy kwartalnik o winie

Na okładce pierwszego numeru magazynu "Ferment" jest Marek Kondrat

22 czerwca br. ukazał się pierwszy numer kwartalnika o winie "Ferment" (Ferment). Ma 140 stron i kosztuje 20 zł.

- Magazyn dostępny jest w prenumeracie, w wybranych sklepach z winem oraz na branżowych imprezach – mówi Wojciech Bońkowski, wydawca "Fermentu". Nie podaje on nakładu publikacji. W br. pismo ukaże się trzy razy, a na początku 2018 roku wydawca zdecyduje, czy przekształcić je w dwumiesięcznik. Redaktor naczelną kwartalnika jest Ewa Wieleżyńska.

Wydawnictwo Ferment przejęło od spółki Winicjatywa istniejący od 2012 roku serwis Winicjatywa.pl.

Press

(JOK, 23.06.2017)

* Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl + Enter
Pressletter
Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies w przeglądarce zgadzasz się na zapisywanie ich w pamięci urządzenia. Dodatkowo, korzystając ze strony, akceptujesz klauzulę przetwarzania danych osobowych. Więcej informacji w Regulaminie.