Po proteście pierwszych twórców programu historycznego ”Co by było, gdyby” w Trójce Marcin Wolski proponuje nowy tytuł dla swojej audycji. czytaj pełną informację...
Po proteście pierwszych twórców programu historycznego ”Co by było, gdyby” w Trójce Marcin Wolski proponuje nowy tytuł dla swojej audycji. czytaj pełną informację...
Szefem NCK jest były (?) działacz PiS. Wolski to PiS-owski zasłużony sympatyk(taki andrzej rosiewicz wśród satyryków), ostatnio napisał dość tragiczny wiersz o smolensku. NCK wyrzuca w błoto pieniądze, które mogłyby pojść na coś wartościowego, ale sa rozdawane w obrębie establishemntu w mediach publicznych. Tymczasem wielu młodych ciekawych twórców nie ma dpstępu do anteny publicznych mediów, bo nie mają politycznych patrobów z PIS.
ponieważ nikt nie zechciał udzielić mi odpowiedzi, wystąpię jako strona
w tej dyskusji - a nie komentator.
Pan Wolski chyba nie zrozumiał istoty sporawy
Nazwa bardzo mi się podoba I dlatego właśnie zaprotestowałem przeciw jej przywłaszczaniu.
marek urbański
Pan Wolski ma zadziwiająca pozycję w Polskim Radiu. Skacze po antenach jak konik polny:) I mimo takiego długiego radiowego stażu nie wiedział, że powiela tytuł audycji?... Jakoś nie wierzę...